Sofe_L-29.jpg

BOUDOIR-KUVAUSPÄIVÄT 

20.3.2021 ja 27.3.2021

Jokainen nainen on uniikki.

Jokainen on kaunis juuri sellaisenaan kuin on.

Jokainen ansaitsee tulla kuvatuksi.

Kaunis sinä ikuistettuna.

Mikä ihmeen boudoir?

Boudoir-kuvia annetaan yleensä puolisolle huomenlahjaksi. Perinteisesti huomenlahja tarkoittaa lahjaa, jonka aviomies antaa vaimolleen hääyötä seuraavana aamuna. Nykyisin myös morsiamet haluavat muistaa puolisoaan huomenlahjalla. Boudoir-kuvat ovat luoneet uudemman perinteen, kun morsiamet haluavat ilahduttaa puolisoaan sensuelleilla kuvilla avioliiton ensimmäisenä aamuna.

Tänä päivänä naisen seksuaalisuus ei ole enää tabu. Boudoir-kuvaukset ovat sinulle voimaannuttava hetki, jossa voit tuntea itsesi kauniiksi ja seksikkääksi. Kuvissa voit tuoda esiin persoonasi, herkkyytesi, sensuellin puolesi ja ilmaista itseäsi vapaasti ilman rajoituksia.

Kuvaajanasi minun tavoitteena on saada sinut näkemään itsesi  sellaisena kuin olet, kauniina ja arvokkaana! Keskustelemme toiveistasi kuvauksen ja kuvien suhteen tai suunnittelemme ne kokonaan yhdessä. Kuvaajana minulla on vuosien kokemus hää -ja henkilökuvauksesta. Olen tottunut ohjaamaan henkilöitä kameran edessä, joten ei haittaa, vaikkei sinulla olisikaan aikaisempaa kokemusta tilanteesta.

Vaatetus kuvauksiin on vapaa, se voi olla alusvaatteet, tai jokin muu vaate.

Haluamme painottaa sinun oloasi, joten mikä tahansa vaate tai asuste on sopiva kuvauksiin. Mikä tahansa osa sinusta on sensuelli tai kaunis. Ideaaleinta onkin kuvata juuri niitä osia sinusta, joista pidät, sekä tunnet olosi seksikkääksi. Boudoir keskittyy täysin sinun voimaantumiseen, nämä kuvat ovat sinulle, ja sinun hemmotteluasi varten.

Sinulla ei tarvitse olla mitään erikoista tällä hetkellä elämässäsi, voit tulla kuvattavaksi itsellesi, sillä aina on oikea aika tuntea olosi kauniiksi, seksikkääksi ja arvokkaaksi.

tyylikäs - kaunis - aito - sensuelli -  oma itsesi

Boudoir-kuvauspaketin sisältö

- 90 min luottamukseen perustuva hetki, jossa saat olla juuri sellainen kuin olet. 30-35 min kampaus, jonka jälkeen loput ajasta käytämme kuvaamiseen. Kuvaajanasi ohjeistan sinua, ja voimme yhdessä miettiä asentoja ja parhaita kulmia, joissa tunnet itsesi itsevarmaksi ja kauniiksi.

- Prof Jyväskylästä tuttu Janina Vatanen loihtii hiuksesi kuvauskuntoon. Janinan laittaessa hiuksiasi saat nauttia lasin kuohuvaa.

- 10 valmista kuvaa digitaalisesti toimitettuna. Lisäkuvat  25€/ kpl. 

Mahdollisuus myös printtikuvien tilaamiseen kauttamme.

Paikkana toimii Jyväskylän Paviljongin Sokos Hotel, jossa tilava ja valoisa hotellihuone tarjoaa kauniin ja rauhallisen ympäristön kuville.

Paketin hinta 400€ (sis alv 24%). 

Tiimi

  • Instagram
  • LinkedIn

 Valokuvaaja

Olen jyväskyläläinen valokuvaaja. Toimin sekä yksityis -ja yrityspuolella kuvaajana. Yksityisellä puolella pidän eniten häävalokuvauksesta.

 

Olen taidehistorian kandidaatti, sekä toimin Virtual Event Studio-yrityksen toiminnanjohtajana.

 Valokuvaaja Christa

Kampaaja

Intohimoni kampaajana on saada ihminen tuntemaan olonsa itsevarmaksi oli sitten kyse hiusten stailaamisesta, leikkauksesta tai värjäyksestä.


Olen toiminut yrittäjänä hiusalalla vuodesta 2012 erilaisissa rooleissa.

  • Instagram
  • LinkedIn

Kampaaja Janina

Sinä. Upeana.

Kuvaus / edit Christa Könönen

Hiukset Janina Vatanen

Meikki Ines Heinäjärvi

Malli Sofie Leppiniemi

Alusvaatteet Liivi & Sukka

Heräsikö kysymyksiä? Haluatko Boudoir-kuvauksiin, mutta päivämäärät eivät sovi sinulle?

Laita viestiä christa.kononen@hotmail.fi

Tai tästä
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook